ΑΕΡΑ: «Πιο φρέσκος» με Μπεγκλετζή!

Στα Αφάντου, από το  φιλικό της Λίνδου με τον Κλεόβουλο, οι πάντες στον ΑΕΡΑ κράτησαν περισσότερο την απόδοση που για όλους ήταν η καλύτερη φετινή.

Ο ΑΕΡΑ μπορεί να γνώρισε την ήττα, αλλά όπως έδειξε η εικόνα του, ήταν σαφώς βελτιωμένος, ιδιαίτερα με τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν με μεταγραφή.

Τη διαφορά όπως έδειξε σε αυτό το φιλικό, την έκανε ο Μπεγκλετζής, ο οποίος αναμένεται να κάνει τη διαφορά στην ομάδα στην περίοδο του δανεισμού του από τον Ιάλυσο.

Όπως σχετικά έγινε γνωστό, ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και ο Ιάλυσος δεν τον άφησε ελεύθερο, καθώς είναι από τους παίκτες που θέλει ο τεχνικός  του Ιάλυσου στην ομάδα του.

Ο Μπεγκλετζής πήγε στον ΑΕΡΑ με δανεισμό έξι μηνών, κάτι που σημαίνει πως αν το θελήσουν οι «ερυθροκίτρινοι» μπορούν να τον πάρουν πίσω τον ερχόμενο Ιανουάριο, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας.

Στο μεταξύ πέραν του Γιαλιτάκη –και παρότι έχει αργήσει στην επόμενη κίνηση- ο ΑΕΡΑ περιμένει ακόμα ένα παίκτη από την Κρήτη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό όνομα ποδοσφαιριστή για ευνόητους πλέον λόγους. Ο ΑΕΡΑ θέλει να είναι ανταγωνιστικός και σε αυτή την περίοδο και να προσπαθήσει να καταφέρει το καλύτερο δυνατόν και σε αυτό το πρωτάθλημα.