Αποχώρησε από τον Ιάλυσο ο Άκης Γεωργίου!

Πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κι ενώ ο Ιάλυσος εντυπωσιάζει με τις τελευταίες μεταγραφές  του, ένας από τους παίκτες του που αποκτήθηκαν αυτή τη μεταγραφική περίοδο, πέρασε την πόρτα της εξόδου για δικούς του λόγους.

Πρόκειται για τον Άκη Γεωργίου, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους,  ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα του Ιάλυσου παρά το γεγονός πως δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μάλιστα θέλησε με δηλώσεις του να τονίσει «Εις το επανιδείν …», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικής επιστροφής, αναφέροντας μάλιστα στην ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Στο ποδόσφαιρο αυτό που μένει είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Και αν και ήταν σύντομο το πέρασμα μου από τον Ιάλυσο, αυτές τις σχέσεις τις έζησα έντονα και θα συνεχίσω να τις ζω σαν φίλος. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα για την άψογη συμπεριφορά του και ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω και να συνεχίσω αυτό που άφησα στη μέση. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία της ομάδας καθώς διαθέτει όλα όσα χρειάζονται γι’ αυτήν…Εις το επανιδείν…»

Χθες πάντως έγινε γνωστό πως ο παίκτης εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της Γ΄Εθνικής και γι’ αυτό ζήτησε να αποχωρήσει.

Πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν χθες, πως στο κατόπι του βρίσκεται και η Ρόδος, αλλά καθώς δέχεται προτάσεις από ομάδες της Γ΄Εθνικής στην Αθήνα, δεν έχει αποφασίσει ακόμα  πού θα συνεχίσει.

Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις, αυτές  συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς από τον Μάρκο Στεφανίδη και τους συνεργάτες του. Σε ό,τι αφορά τα φιλικά ακολουθεί ακόμα ένα τεστ προετοιμασίας την ερχόμενη Κυριακή με τον Διαγόρα.