Αξιοποιεί το μάθημα που πήρε η Ρόδος

Ως ένα καλό μάθημα όφειλαν να δουν στη Ρόδο και όπως φαίνεται, ως τέτοιο σκοπεύουν να το αξιοποιήσουν, το φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον Κλεάνθη.

 Τα «ελάφια» πήραν μία καλή γεύση από τα δύσκολα που θα επιχειρήσουν να τους βάλουν οι περισσότερες ομάδες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries και συνειδητοποίησαν, πως το κλειδί τις επιτυχίας θα είναι η ικανότητά τους να διασπούν τις κλειστές άμυνες, η οποία προϋποθέτει την ύπαρξη υπομονής και πνευματικής ετοιμότητας.

Ακριβώς εκεί θα εστιάσει τη δουλειά του, στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο προπονητής Σάκης Δέδες, ο οποίος δεν έχει να διαχειριστεί προβλήματα απουσιών, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσει ένα ακόμα ποιοτικό «γρανάζι» για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Η αποχώρηση του 32χρονου έμπειρου Άκη Γεωργίου από τον Ιάλυσο, στον οποίο μεταπήδησε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου από τον Διαγόρα, δεν άφησε ασυγκίνητα τα «ελάφια», τα οποία εξετάζουν την περίπτωσή του και σήμερα θα καταλήξουν στην οριστική απόφασή τους.

Τέλος, μέρα ξεκούρασης θα είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου, την ίδια στιγμή που το τεχνικό επιτελείο της ομάδας αναζητά αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι το προσεχές Σάββατο.