Ο Διαγόρας  καταγγέλλει  «επίθεση»!

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει, χαρακτηρίζοντας την απρεπή αλλά και ανήθικη, όπως αναφέρει, τη συμπεριφορά παραγόντων συλλόγου της πόλης που καλλιεργεί τμήματα υποδομών, εξέδωσε χθες ο Διαγόρας.

Μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση, οι «κυανέρυθροι» αναφέρουν πως αποδέκτης όλων των «επιθέσεων» της απρέπειας και της ανηθικότητας είναι ο προπονητής της εφηβικής ομάδας Μιχάλης Ρίζος και φυσικά ο Διαγόρας.

Στην ανακοίνωσή του ο Διαγόρας αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:
«Με ιδιαίτερη λύπη, προβληματισμό, αλλά υποχρέωση στην ιστορία του σωματείου μας, οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας καταγγέλλουν στην αθλητική οικογένεια της Ρόδου, την απρεπέστατη και ανήθικη συμπεριφορά συγκεκριμένου νέου σωματείου της πόλης, που καλλιεργεί μόνο τμήματα υποδομών.

Όπως ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών μας, οι νέοι υπεύθυνοι-παράγοντες-προπονητές δυσφημούν τον τρόπο λειτουργία μας, στοχεύοντας την Εφηβική μας ομάδα και τον προπονητή της κ. Μιχάλη Ρίζο.

Ο σεβασμός, λένε οι ψυχολόγοι, είναι ένα συναίσθημα έμφυτο στον άνθρωπο.
Εκ πρώτης όψεως, είναι συγγενής με την αγάπη. Κατά κανόνα, σεβόμαστε και αγαπούμε κάποιον. Παράλληλα όμως, ο σεβασμός περικλείει και κάποιον φόβο.

Τα δύο αυτά συναισθήματα, όσο κι αν φαίνονται διαφορετικά, συμπορεύονται τέλεια και γίνονται οι δύο κινητήριοι μοχλοί στη ζωή του παιδιού.

Όταν, λοιπόν, αυτόν τον κανόνα ζωής δεν τον τηρεί ένα νέο σωματείο, που διαδίδει ότι μέσα από τις αρχές του ποδοσφαίρου θα διαμορφώνει τους χαρακτήρες των νέων παιδιών, τότε όλα, από την αρχή μάλιστα, είναι χαμένα!

Η διαφήμισή σου, μέσω της δυσφήμησης του ανταγωνιστή σου (αν μας βλέπουν έτσι) είναι μια πολύ παλιά μέθοδος, που πάντα ήταν αποτυχημένη και μόνο προκαλούσε προβλήματα και αντιπαραθέσεις».