Οι διακοπές τελείωσαν στα Μάσσαρι

Με δικαιολογημένες πέντε απουσίες για επαγγελματικούς λόγους, οι παίκτες πήραν τις πρώτες οδηγίες από τον Αλέξανδρο Κολιάδη και από ‘δω και πέρα έως την έναρξη της Β’ Κατηγορίας, οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινώς.

Σήμερα μάλιστα και ώρα 7 μ.μ. στο γήπεδο θα γίνει και ο αγιασμός για την έναρξη κι επισήμως πια στην ομάδα της αγωνιστικής περιόδου. Το πρώτο φιλικό έχει κανονιστεί για το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου με την Αναγέννηση  Έμπωνα, σε γήπεδο που θα αποφασιστεί λίγες μέρες πριν.

Η διοίκηση του Αστέρα επίσης εξέδωσε συγχαρητήρια, επίσημη ανακοίνωση για τη συνέχεια της πορείας του 14χρονου Μανώλη Κατσουρού, ενταγμένου στην ομάδα Κ15 του Ατρόμητου Αθηνών.  

Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Αστέρα Μασάρων συγχαίρει τον νεαρό ποδοσφαιριστή Κατσουρό Μανώλη για την επιτυχία του στις Ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών. Σύσσωμη η οικογένεια του Αστέρα Μασάρων νιώθει υπερήφανη για σένα, Μανώλη και σου εύχεται από καρδιάς στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου να έχεις πάντα επιτυχία. Το όνειρο μόλις άρχισε, δώσε του χρώμα με σκληρή δουλειά και τελείωσέ το με χρυσή επιτυχία!»