Στην Αρχίπολη η τελική πρόβα του Διαγόρα Βατίου

Μ’ ένα… «ανάμεικτο» ενενηντάλεπτο θα ολοκληρώσει ο Διαγόρας Βατίου την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

 Οι «κυανέρυθροι» της Νότιας Ρόδου θα βρεθούν το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο της Αρχίπολης, όπου θα λάβουν μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει ο Εθνικός, με τη συμμετοχή και του ΑΕΡΑ. Οι τρεις ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους σε αγώνες σαρανταπεντάλεπτης διάρκειας.

Ο προπονητής Γιάννης Καμπούρης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, δεδομένου πως οι λίγοι μικροτραυματισμοί έχουν ξεπεραστεί και ελπίζει πως η ομάδα του θα μπει το ίδιο ομαλά στην εβδομάδα πρωταθλήματος.

Επενδύει στον Κουλούμπρη
Ο νεαρός αμυντικός Σάββας Κουλούμπρης, ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στο δυναμικό της Χάλκης, συμμετέχει τις τελευταίας μέρες στις προπονήσεις του Διαγόρα Βατίου, αρέσει  και όπως όλα δείχνουν, οι Βατενοί θα προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Παράλληλα, ο Γιάννης Καμπούρης συνεχίζει να αναζητά έναν ακόμα έμπειρο αμυντικό, χωρίς πάντως να είναι διατεθειμένος να καταφύγει σε λύση που δεν θα ανταποκρίνεται στα ζητούμενά του. Αν δεν τη βρει, ο Διαγόρας δεν θα προχωρήσει σε προσθήκη.