Ανεβαίνει η ένταση κι ο ρυθμός στον Ιάλυσο!

Εντείνει τους ρυθμούς της προετοιμασίας συνεχώς ο Ιάλυσος, προκειμένου να είναι έτοιμος από κάθε πλευρά στο ξεκίνημα του μαραθωνίου της Γ΄Εθνικής.

Ο Μάρκος Στεφανίδης αυτό τον καιρό, τουλάχιστον κατά τις προπονήσεις προετοιμασίας, εντείνει συνεχώς τους ρυθμούς, αλλά και περνάει στοιχεία που θέλει ο ιδιος στο παιχνίδι της ομάδας του και στην αμυντική ,αλλά και στην επιθετική λειτουργία.

Στην προετοιμασία όλα βαίνουν καλώς, με όλους να θεωρούν πως η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι, όταν θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς και ο Γιώργος Δελαπόρτας.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής  ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να επανέλθει από το πρόβλημα των κοιλιακών.

Η επάνοδός του πάντως θα ανεβάσει κι άλλο την ισχύ την επιθετική γραμμή του Ιάλυσου και φυσικά θα πολλαπλασιάσει τις επιλογές του Μάρκου Στεφανίδη. Όλοι πλέον στον Ιάλυσο, έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στο δυνατό φιλικό της Κυριακής.

Οι «ερυθροκίτρινοι» φιλοξενούν στο «Οικονομίδειο» στις 17.00 αυτής της μέρας τον Διαγόρα, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο ο Μάρκος Στεφανίδης θα έχει την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του  πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά και να διορθώσει λεπτομέρειες στο παιχνίδι της ομάδας του, που ο ιδιος θεωρεί πως πρέπει να βελτιώσει.