Διαψεύδει το ΚΙΝΑΛ τα περί διαφωνιών  με τον Δ. Κρεμαστινό

Διαψεύδει η νομαρχιακή επιτροπή του “Κινήματος Αλλαγής” ότι υπάρχουν διαγωνίες με τον βουελυτή κ. Δημήτρη Κρεμαστινό.

Επί του θέματος υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα και η νομαρχιακή επιτροπή αναφέρει σε ανακοίνωσή της τα εξής:
«Το να ασχολούνται μαζί μας σημαίνει ότι μας υπολογίζουν. Το να ασχολούνται μαζί μας πλάθοντας σενάρια εσωτερικών διαφωνιών, σημαίνει ότι επιδιώκουν να μας ρίξουν στην εσωστρέφεια επειδή μας φοβούνται.
Το Κίνημα Αλλαγής έχει πολιτικές θέσεις που μπορούν να δώσουν διέξοδο σε πολλά από τα δεινά εκείνα που επεφύλαξε στη χώρα και τον λαό μας η καταστροφική και υποτελής στους ξένους πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα, αυτό επαναλήφθηκε και χθες με την ομιλία της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά στην ΔΕΘ.

Θα ήταν λοιπόν επωφελέστερο για τους πολίτες και την χώρα, κάποιοι αντί να ασχολούνται με δήθεν διαφωνίες της Νομαρχιακής μας Επιτροπής με τον βουλευτή του νομού μας κ. Δημήτρη Κρεμαστινό, οι οποίες κινούνται στα όρια κακόγουστης φαντασίας, να ασχοληθούν με τις θέσεις και τις προτάσεις μας, οι οποίες καθημερινά βρίσκουν ολοένα και μεγαλύτερη αποδοχή και απόκριση από τους πολίτες.
Τέλος, εκείνους που έχουν θορυβηθεί -και μάλιστα στα όρια του πανικού- από την φημολογούμενη υποψηφιότητα του κ. Μανώλη Γλυνού στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε να ξεπεράσουν τους φόβους τους!

Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
 Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ»