Υποψήφια για σεμινάριο προπονητών η Ρόδος

Τα τελευταία χρόνια ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών φτιάχνει ένα ετήσιο καλεντάρι με τα κατά τόπους σεμινάρια που διοργανώνονται με τη συνδρομή των τοπικών φορέων.

Στη Ρόδο, βέβαια, ένα σεμινάριο προπονητικής έχει να πραγματοποιηθεί σχεδόν μία δεκαετία, γεγονός που φυσικά δεν εξυπηρετεί σε τίποτα την εξέλιξη των προπονητών μας.

Φαίνεται, όμως, πως αυτό οδεύει προς αλλαγή. Μετά την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΠΚ πριν μερικές μέρες και την παραμονή του Παναγιώτη Γιαννάκη στον προεδρικό θώκο, ξεκίνησε ο σχεδιασμός των δράσεων για το 2019.

Μεταξύ αυτών των δράσεων ενδέχεται να είναι κι ένα σεμινάριο στη Ρόδο, εάν κι εφόσον βέβαια βρεθούν οι κατάλληλοι υποστηρικτές για την εκδήλωση.

Ο άνθρωπος του Συνδέσμου να κάνει διερευνητικές επαφές και συζητήσεις με τις τοπικές Αρχές και τους φορείς είναι ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης ο οποίος καλείται να «τρέξει» το επόμενο διάστημα, να «τεστάρει τα νερά» και να επικοινωνήσει με τον ΣΕΠΚ για το εάν και πώς μπορεί να διοργανωθεί ένα σεμινάριο προπονητικής στο νησί, το οποίο θα «τραβήξει» το ενδιαφέρον και από άλλα νησιά, ακόμη και την Κρήτη ή τις Κυκλάδες.

«Αγαπητέ κ. Χατζηκαλημέρη,
Ο ΣΕΠΚ, στο πλαίσιο της επιμορφωτικής του δράσης, προγραμματίζει τη διοργάνωση Τοπικών Σεμιναρίων εντός του έτους 2019.

Για το σκοπό αυτό, σας ορίζει εκπρόσωπό του για να διερευνήσετε τις πιθανότητες διοργάνωσης Τοπικού Σεμιναρίου στη Ρόδο.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Για το ΣΕΠΚ

Ο πρόεδρος
Παναγιώτης Γιαννάκης

Ο Γενικός Γραμματέας Π
αρασκευάς Μουρατίδης»