Ορεξάτα συνεχίζει η Δόξα Ψίνθου, εντός κι εκτός γηπέδου

Με τρόπο που ικανοποιεί απόλυτα τον Μιχάλη Μανωλά εξελίσσεται η προετοιμασία της Δόξας Ψίνθου, η οποία ξεκίνησε πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Οι απουσίες είναι ελάχιστες και απόλυτα δικαιολογημένες, οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν με μεγάλη όρεξη και όλα συνηγορούν υπέρ της εκτίμησης πως οι «βυσσινί» θα παρουσιάσουν στις διοργανώσεις της νέας χρονιάς ένα σύνολο, το οποίο θα αρέσει στους φίλους τους.

Οι τελευταίοι είναι πιθανό να πάρουν μία πρώτη γεύση από την αγαπημένη ομάδα τους το προσεχές Σάββατο, εφόσον βρεθεί αντίπαλος για τη διοργάνωση φιλικού αγώνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Μιχάλης Μανώλας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον συνάδελφό του στον Δαμάγητο, Νώντα Αξιώτη.

Εργασιών συνέχεια, μεγάλο το κόστος 

Κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες απέμειναν για να αποκτήσουν την τελική μορφή τους τα νέα, ανακαινισμένα αποδυτήρια του γηπέδου της Ψίνθου, την ίδια στιγμή που οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν τις εργασίες καλλωπισμού των υπόλοιπων χώρων των αθλητικών εγκαταστάσεων της κοινότητας.

Η προσπάθεια των Ψινθενών απαίτησε ατελείωτη προσωπική εργασία, όπως κι ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που είχαν προϋπολογίσει για τη λειτουργία της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρότι ο ΔΟΠΑΡ, τον οποίο κι ευχαριστούν, έδωσε μεγάλη ανάσα μέσα από τη διάθεση υλικών.

Ως εκ τούτου, η ανάγκη για τη στήριξή της από την τοπική κοινωνία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και κάθε βοήθεια θα είναι καλοδεχούμενη.