«Ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας ο Κολοσσός»

Το πρωί της περασμένης Τρίτης αντιπροσωπεία παικτών του Κολοσσού H Hotels (Δημήτρης Μαυροειδής, Τιμ Κέμπτον, Κουίνσι Ντιγκς, Κωνσταντίνος Παπαδάκης), ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Στάθης Νεραντζάκης, και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Γιώργος Γκοτζογιάννης, ήταν παρόντες στον αγιασμό των μαθητών του δημοτικού σχολείου Δρακότρυπας, ενός χωριού στο Δήμο Μουζακίου Καρδίτσας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή του Δ.Σ του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δρακότρυπας “Η Ανάπλαση”, «μετά από πρόταση του ΜΕΣ Δρακότρυπας «Η Ανάπλαση» και με τη μεσολάβηση του γενικού διευθυντή του Mouzaki Palace, κ. Σύλλα Γιώργου, επισκέφτηκε τη Δρακότρυπα αντιπροσωπεία παικτών και παραγόντων της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Κολοσσού Ρόδου H HOTELS και παρέστη στον αγιασμό των μαθητών του δημοτικού σχολείου. Μετά το πέρας του αγιασμού κι αφού μοίρασαν αναμνηστικά δώρα στα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ξεναγήθηκαν στο κέντρο του χωριού, όπου και γεύτηκαν την παραδοσιακή πουτίγκα.
 


Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έμειναν ενθουσιασμένοι τόσο από τη φυσική ομορφιά του χωριού μας όσο και από τη φιλοξενία των συγχωριανών μας και υποσχέθηκαν να επισκεφτούν ξανά το χωριό μας με την πρώτη ευκαιρία. Ήταν μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα του χωριού μας. Ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν!».