Όλα έτοιμα για το τοπικό ορεινής ποδηλασίας στη Ρόδο

Μια σαφή εικόνα για το πώς θα διεξαχθεί το τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας έχουν πλέον οι διοργανωτές της ΤΕ ΕΟΠ μετά την αποστολή από τους συλλόγους των δηλώσεων συμμετοχής.

Στους κυριακάτικους αγώνες λοιπόν θα συμμετάσχουν 53 αθλητές κι αθλήτριες αλλά δεν συμπληρώθηκαν οι απαιτούμενες συμμετοχές στους Άνδρες και τους Μάστερ, γι’ αυτό τα αγωνίσματα στις συγκεκριμένες κατηγορίες δεν θα διεξαχθούν.

Με ώρα έναρξης στις 9.30, οι αγώνες Mountain Bike & Cross Country πρόκειται να γίνουν στην περιοχή του Αγίου Σουλά και συγκεκριμένα στο πάρκο, για Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδες-Παγκορασίδες, Παίδες-Κορασίδες, Έφηβους-Νεανίδες και Γυναίκες.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτια
1. Διαδρομη    700 μετρα ανα γύρο: ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ - ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ
2. Διαδρομη    800 μετρα ανα γύρο: ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
3. Διαδρομη  1200 μετρα ανα γύρο: ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μίνι Μικρά  Έναρξη 09:30, διάρκεια αγώνα 15'
Μίνι Μεγάλα  Έναρξη 09:50, διάρκεια αγώνα 20'
Παμπαίδες - Παγκορασίδες:  Έναρξη 10:15, διάρκεια αγώνα 30'
Παίδες - Κορασίδες:  Έναρξη  11:00, διάρκεια αγώνα 40'
Γυναίκες – Νεανίδες:  Έναρξη 12:00, διάρκεια αγώνα 45'
Έφηβοι: Έναρξη 13:00, διάρκεια αγώνα 60'

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ:  Παρασκευή 14/09/2018 ώρα 20:00 στα γραφεία της Τ.Ε.Δ στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας.

Η παρουσία των εκπροσώπων η/και προπονητών των  ομάδων είναι υποχρεωτική. Οι εκπρόσωποι που θα συμμετέχουν στο τεχνικό συνέδριο θα πρέπει να είναι αυστηρά και μόνον αυτοί που αναφέρονται στην δήλωση συμμετοχής του κάθε σωματίου.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΥΠΤΩΝ:  Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
Στις κατηγορίες (Αντρών-Γυναικών-Έφηβων-Νεανίδων και ΜΑΣΤΕΡΣ ) στον 1ο νικητή απονέμεται, κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο και δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.

Στις κατηγορίες (Παίδων – Κορασίδων - Παμπαίδων -Παγκορασίδων Μίνι Μεγάλα - Μίνι Μικρά) επιπλέον των παραπάνω στον 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.