Σε τουρνουά στην Αρχίπολη ο ΑΕΡΑ

Ακόμα χρειάζεται η μεταγραφική ενίσχυση για τον ΑΕΡΑ.

Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια τις προτάσεις που τους γίνονται, αλλά και τις περιπτώσεις προς απόκτηση ποδοσφαιριστών  κι ο Κώστας Παπαδόπουλος προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τα φιλικά, να «μοντάρει» την ενδεκάδα της ομάδας του, ούτως ώστε να παρουσιαστεί καθ όλα έτοιμος ο ΑΕΡΑ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Βέβαια υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση στην συμπλήρωση του ρόστερ, αλλά η προσπάθεια γίνεται κι ελπίζεται πως θα αποδώσει και σ αυτό το κομμάτι.

Σε ότι αφορά τα φιλικά που έχει να δώσει ο ΑΕΡΑ και στα οποία ο κόουτς της ομάδας θέλει να «τσεκάρει» τους νέους παίκτες κυρίως, όπως έγινε γνωστό, η ομάδα των ερυθρόλευκων θα πάρει μέρος το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου σε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά, που θα γίνει στο γήπεδο της Αρχίπολης. 

Θα συμμετάσχουν σε αυτό εκτός από τον ΑΕΡΑ, ο Διαγόρας Βατίου και ο τοπικός Εθνικός. Από πλευράς προβλημάτων ο Κώστας Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς έχουν επανέλθει οι τραυματίες και βρίσκονται στην διάθεση του.