Καλή η κλήρωση για τον Ιάλυσο!

Καλή μπορεί να θεωρείται η κλήρωση για τον Ιάλυσο, από την άποψη πως οι “ερυθροκίτρινοι”  θα έχουν τους σχετικά δύσκολους αντιπάλους στον β΄γυρο στην έδρα τους. 

Ο α΄όμιλος θεωρείται βατός, με μοναδική δυσκολία τη 2η και την 3η αγωνιστική, που ο Ιάλυσος θα πάει αφ’ ενός στο Αίγιο να αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο, αλλά το β΄σερί εκτός, είναι με τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο, κάτι που σημαίνει πως δεν θα βγει από το νησί για ένα εικοσαήμερο περίπου αφού μετά από το μάτς με τον “γηραιό” της πόλης, επιστρέφει στο γήπεδό του  με αντίπαλο τον Φοίβο,  σε ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι.

Η κλήρωση σκόρπισε ικανοποίηση από αυτή τη σειρά των αγώνων.

Σε αυτήν  ο Ιάλυσος εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του Μιχάλη Χατζηνικήτα αλλά και τον Θάνο Χατζηστρατή.

Η προετοιμασία στο μεταξύ, ενόψει του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει  -εκτός απροόπτου- στις 30 Σεπτεμβρίου, καλά κρατεί. 

Ο Μάρκος Στεφανίδης εξακολουθεί να δουλεύει πολύ με τους παίκτες του σε καθημερινή βάση στο γήπεδο του Θεολόγου, ενώ όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε χθες, οι “ερυθροκίτρινοι” θα μπουν στο «Οικονομίδειο» την ερχόμενη εβδομάδα.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας  είναι πως –όπως έγινε γνωστό χθες- από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και ο Γιώργος Δελαπόρτας κι αν όλα πάνε καλά, θα είναι έτοιμος να αγωνισθεί μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, θα πάρουν και πάλι χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Διαγόρα την ερχόμενη Κυριακή στο «Οικονομίδειο» της Ιαλυσού, που θα αποτελέσει σίγουρα, σοβαρό κριτήριο και για την εικόνα της ομάδας, αλλά και για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά.