Σε πλήρη δράση ο Έλαφος

Γεμάτο πρόγραμμα για τον Έλαφο, όπως και τους περισσότερους ποδηλατικούς συλλόγους, μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου, αφού όλα τα σαββατοκύριακα είναι συνδυασμένα με αγώνες τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.  

Πέραν όμως αυτών, ο Έλαφος θα έχει άλλη μια διοργάνωση δική του τον Οκτώβριο και συγκεκριμένα το σαββατοκύριακο 13-14 του μήνα στη Σύμη.

Είναι η Ανάβαση Πανορμίτη που έχει πια γίνει θεσμός για τις αγωνιστικές και τις αναπτυξιακές κατηγορίες αφού γίνεται με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του τοπικού Δήμου και της Ιεράς Μονής στο νησί.

Η προκήρυξη έχει ήδη σταλεί ώστε να εγκριθεί από την ΕΟΠ και θα κοινοποιηθεί στα σωματεία που θ’ αποστείλουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τ’ αγωνίσματα της διοργάνωσης θα γίνουν γνωστά αφού οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της προκήρυξης ώστε να φτιάξουν οι συμμετέχοντες σύλλογοι και την αποστολή τους.

Ο Έλαφος όμως, όσον αφορά στο επόμενες διοργανώσεις, θα λάβει μέρος με εφτά αθλητές-αθλήτριες στο τοπικό ορεινής ποδηλασίας στον Άγιο Σουλά μεθαύριο και στις Πανελλήνιες Μέρες Νεολαίας στην Αττική το σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου με πέντε αθλητές-αθλήτριες.

Αφού ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις αυτές, το τριήμερο από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου στη Μαλακάσα και τον Αυλώνα, θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων όπου θα υπάρχει επίσης παρουσία.