Χαμόγελα επί δύο στο Παραδείσι

Περισσότερο κι από την εξαιρετική εμφάνιση, με την οποία ο Κλέανθης «έντυσε» το προχθεσινό φιλικό 4-1 επί της Κατταβιάς, ο προπονητής του Ανδρέας Σταύρου χάρηκε την επιστροφή στην ενεργό δράση του Μανώλη Ευγενικού.

Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος απουσίασε για περισσότερο από έναν μήνα λόγω θλάσης, αγωνίστηκε για περίπου είκοσι λεπτά, έδειξε πως αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του και έστειλε το μήνυμα, πως στο εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με τον Κλεόβουλο, θα είναι έτοιμος. 

Έτοιμος θα είναι και ο Κώστας Πελέκης, ο οποίος δεν μπορεί να είναι ακόμα απόλυτα συνεπής στις προπονήσεις λόγω της φύσης της δουλειάς του.

Ο Κλεάνθης θα δώσει το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του αύριο Σάββατο στις 6 το απόγευμα, κόντρα στον Ορφέα στο γήπεδο Παραδεισίου.

Στο πλευρό του Θάνου

Για το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου προγραμματίστηκε η χειρουργική επέμβαση, στην οποία θα υποβληθεί στην Αθήνα ο Κώστας Θάνος, προκειμένου να αποκατασταθεί η σοβαρή ζημιά που υπέστη στους χιαστούς του.

Ο νεαρός επιθετικός έχει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του τη διοίκηση του Κλεάνθη, η οποία ανέλαβε να καλύψει, προς τιμήν της, το σύνολο των εξόδων που θα απαιτηθούν.

Ο σοβαρός τραυματισμός του άτυχου ποδοσφαιριστή στεναχώρησε αφάνταστα τον Ανδρέα Σταύρου και τους συμπαίκτες του, ο οποίοι του εύχονται ολόψυχα περαστικά και επιστροφή στην αγωνιστική δράση το συντομότερο.