Απόλλων Καλυθιών: Μαγνητική ο Φωτεινής, φιλικό στην Ψίνθο

Με μεγάλο ερωτηματικό την ετοιμότητα του Γιώργου Φωτεινή οδεύει ο Απόλλωνας προς την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, η οποία θα τον βρει στην έδρα του Διαγόρα Βατίου.

Οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό του έμπειρου αμυντικού επανήλθαν μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί νωρίτερα στην προετοιμασία και η πραγματοποίηση μαγνητικής τομογραφίας κρίθηκε αναγκαία, ώστε μέσα από την εξακρίβωση του προβλήματος να υποδειχθεί η κατάλληλη αγωγή.

Φιλικό στην Ψίνθο

Κόντρα στη Δόξα θα κάνει αύριο ο Απόλλωνας την τελική πρόβα του ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα στο γήπεδο της Ψίνθου και πέραν του τραυματία Φωτεινή, στη διάθεση του Κώστα Καμπούρη δεν θα βρίσκονται οι Γιώργος Καντιμοίρης και Χρήστος Κίτσος, οι οποίοι δεν έχουν χαλαρώσει ακόμα από το πιεστικό επαγγελματικό πρόγραμμά τους.

Δείπνο στην ομάδα

 Όπως κάνει κάθε χρόνο τέτοια μέρα, η διοίκηση θα παραθέσει απόψε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και στα μέλη του προπονητικού επιτελείου, στο στέκι της ομάδας που λειτουργεί στην πλατεία των Καλυθιών, με την ευκαιρία της γιορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

 Πένθος για τον Χρήστο Καρύπη                         

Με βαθιά οδύνη υποδέχθηκαν τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας των Καλυθιών την είδηση για τον χαμό του Στάθη Καρύπη, πατέρα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Χρήστου Καρύπη και πεθερού του βοηθού προπονητή της ομάδας, Κώστα Δημητριάδη.

 Τόσο η διοίκηση του Απόλλωνα, όσο και οι παλαίμαχοι του συλλόγου, εκφράζουν στους οικείους του εκλιπόντος τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους, ευχόμενοι κουράγιο και δύναμη.