Παρουσίαση του  βιβλίου "Ιστορίες του τόπου μας"

Παρουσίαση του βιβλίου "Ιστορίες του τόπου μας" πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 στον πολυχώρο Sissitio.

Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε όλα τα διηγήματα που ξεχώρισαν στο διαγωνισμό "Ιστορίες του τόπου μας", από τις εκδόσεις IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο, συνθέτοντας μια πραγματικά συλλεκτική ανθολογία.

Οι εκδόσεις iwrite στο πλαίσιο του διαγωνισμού "Ιστορίες του Τόπου μας", προσκάλεσαν όλους τους συγγραφείς της ευρύτερης περιοχής των Δωδεκανήσων, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συμμετέχουν με ένα διήγημά τους που σαν φόντο έχει τον τόπο τους.  Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η προώθηση του πολιτισμού της Ρόδου, μέσα από την εμπειρία της συγγραφής και της διηγηματικής εξιστόρησης.

Στόχος του εκδοτικού οίκου ήταν να γνωρίσουμε όλοι τη Ρόδο, μέσα από μια σειρά λογοτεχνικών κειμένων. Μέσα από έναν έρωτα ή μια ιστορία μυστηρίου. Να περπατήσουμε μαζί με τους πρωταγωνιστές των διηγημάτων σε γνώριμα μέρη, αλλά με έναν διαφορετικό- βιωματικό πάντα τρόπο.  Σε αυτό το βιβλίο λοιπόν, είναι συγκεντρωμένα όλα τα διηγήματα που ξεχώρισαν, συνθέτοντας μια πραγματικά συλλεκτική ανθολογία.

19 Σεπτεμβρίου
Ώρα 19:00
Συσσίτιο
Παλιά Πόλη