Προς οριστική ματαίωση οδεύει το Σούπερ Καπ "Γεώργιος Τσοπανάκης"

Ανικανοποίητη θα μείνει, όπως όλα δείχνουν, η περιέργεια των φίλων του ποδοσφαίρου για το ποια ομάδα εκ των Φοίβου και ΔΙ.Α. θα κατακτούσε τον άτυπο τίτλο του «υπερπρωταθλητή» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Ο αγώνας Σούπερ Καπ «Γεώργιος Τσοπανάκης» είχε προγραμματιστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο, ωστόσο η πρόκριση του συγκροτήματος της Κω στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και ο ορισμός του παιχνιδιού με την ΠΑΕ Βόλου από την ΕΠΟ για αύριο ανέτρεψε τον αρχικό σχεδιασμό, καθιστώντας αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα με τον πρωταθλητή Φοίβο.  

Η ΕΠΣΔ φέρεται να πρότεινε στις δύο ομάδες αγωνιστούν την προσεχή Τετάρτη, διαμηνύοντας πως πρόκειται για την τελευταία διαθέσιμη ημερομηνία, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν τις βρήκε πρόθυμες, δεδομένου πως ο μεν ΔΙ.ΑΣ. μπαίνει τη Δευτέρα σε εβδομάδα πρωταθλήματος (το επόμενο Σάββατο υποδέχεται τον Ορφέα), ενώ ο Φοίβος δεν έχει σχεδιάσει, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, παιχνίδι μεσοβδόμαδα.

 Με δεδομένο πως η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται προ των πυλών και δε υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες, το πλέον πιθανό είναι το φετινό Σούπερ Καπ «Γεώργιος Τσοπανάκης» να ματαιωθεί.