Στην Κω ο αγώνας του ΔΙΑ με τον Βόλο

Τελικά το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του ΔΙΑ, θα γίνει παρά τις διάφορες εκδοχές και τον αρχικό προγραμματισμό της ΕΠΟ, στο νέο Στάδιο «Ανταγόρας» της Κω αύριο 16.30, που απ’ ότι φαίνεται πληροί τις προϋποθέσεις για να υποδεχθεί εκεί την ΠΑΕ Βόλος, για την γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία οδηγήθηκε η ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου μετά την πρόκριση που πήρε από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, επί της Θύελλας Ραφήνας αλλά και του Αιολικού.

Θα ήταν άδικο ο φίλαθλος κόσμος της Κω, να μην μπορούσε να απολαύσει την ομάδα του και να αναγκαστεί να ταξιδέψει στη Ρόδο, όπου υπάρχουν γήπεδα για τέτοιου επιπέδου παιχνίδια. Αυτό ανάγκασε τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη και τους συνεργάτες του, να παρέμβoυν στην ΕΠΟ και να «αλλάξει» με αυτό τον τρόπο την  έδρα διεξαγωγής του αγώνα.

Εκείνο που απέμενε και έλαβε χώρα χθες το απόγευμα ήταν η σχετική επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία είχε ορίσει το παιχνίδι αρχικά στο Δημ. Στάδιο Ρόδου, για την Κυριακή στις 16.30

ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑ Ο ΒΟΛΟΣ

Στο μεταξύ και μετά από τους αγώνες με την Θύελλα Ραφήνας και τον Αιολικό, οι του Βόλου δείχνουν να υπολογίζουν την ομάδα της Κω. Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής του ΝΠΣ Βόλου, Άκης Πέτρου μίλησε χθες για το ματς του Κυπέλλου κόντρα στον ΔΙΑ. Αναλυτικά η δήλωση του Άκη Πέτρου έχει ως εξής:

 «Εμείς από την πλευρά μας δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο! Αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα τόσο τα φιλικά όσο και τα επίσημα παιχνίδια. Από την άλλη, οι ομάδες που αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες δεν έχουν άγχος και είναι πιο επικίνδυνο να σου κάνουν τη ζημιά! Φοβόμαστε μόνο τον κακό μας εαυτό»

Αγωνιστικά οι “κυανέρυθροι” δεν υπολογίζουν τον ανέτοιμο Λούκας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες δέκα μέρες από ένα τράβηγμα στη γάμπα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πίτου Γκαρσία, ο οποίος έχει ένα σφίξιμο στον δικέφαλο.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο μεταξύ ορίστηκαν και οι διαιτητές του παιχνιδιού  του ΔΙΑ με την ΠΑΕ Βόλος που είναι οι Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Αθανάσιος Στεφούλης (Γρεβενών), Μιχάλης Χατζημανώλης (Λακωνίας)