Ροδίων Άθλησις: Πιο ψηλά ο πήχης με Μαυροβουνιώτη!

Ακόμα μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε χθες το «Ροδίων Άθλησις», δείγμα του ότι θέλει να δημιουργήσει ομάδα με παίκτες εγνωσμένης αξίας, που να παίζει καλό βόλεϊ, να πρωταγωνιστήσει στην Α2 και να προσελκύσει κόσμο στις εγκαταστάσεις του και φέτος.

Για τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη, η «Ροδιακή» έχει ξαναγράψει πολύ πριν επιτευχθεί η συμφωνία. Μετά τους Σακόγλου, Σαρικείσογλου, Οικονόμου και Ηλία  που άφησαν ομάδες σπουδαίες για να μετακομίσουν στο νησί, άλλος ένας παίκτης υψηλών προδιαγραφών, συμφώνησε κι έρχεται στο νησί μας για να φορέσει τη φανέλα του «Ροδίων» στο προσεχές πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον «γιατρό» Αργύρη Μαυροβουνιώτη, που τα έχει βρει σε όλα με τη Διοίκηση κι έχει το ΟΚ του Σπύρου Γκολίτση για να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας της πόλης μας.

Με την προσθήκη και του ακραίου άσσου, Αργύρη Μαυροβουνιώτη, η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση ανεβάζει τις μετοχές της στην Α2 και μπορεί με ασφάλεια να κάνει όνειρα ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ
Ο Μαυροβουνιώτης είναι 27 ετών έχει ύψος 1.93 κι αγωνίσθηκε τα δύο τελευταία χρόνια στη Νίκη Αιγινίου. Είναι γιατρός στο επάγγελμα κι έρχεται στη Ρόδο μαζί με την τοποθέτησή του στο Γενικό νοσοκομείο Ρόδου.

Ο Μαυροβουνιώτης έχει παίξει:
98-99-Νίκη Αιγινίου
2003-08-Αίας Ευόσμου
2008-09-Ηρακλής Θεσσαλονίκης
2009-10 – Επίκουρος
2010-11-Απόλλων Καλ.
2012-Άρης Θεσσαλονίκης
2012-13-ΠΑΟΚ
2013-14-Νικη Αιγινίου
2014-15-Άρης
2015-16-Ηρακλής Θεσσαλονίκης
206-18 –Νίκη Αιγινίου.

Η ανακοίνωση του «Ροδίων Άθλησις»
Για την τελευταία του μεταγραφή το «Ροδίων» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη ενός ακόμα αθλητή στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του σωματείου.

Ο λόγος για τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη, ο οποίος τη νέα χρονιά  θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας.

Ο γιατρός από τη Θεσσαλονίκη με ύψος 1,83 μ, γεννηθείς το 1991 αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Ξεκινώντας από τη ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου και περνώντας από «μεγάλες ομάδες» όπως του ΠΑΟΚ, του ΑΡΗ και του ΗΡΑΚΛΗ ήρθε στο νησί μας τη νέα χρονιά  και θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για την επίτευξη των στόχων μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία».