Συνεχίζει χωρίς τον Χρύση η Καλλιθέα

Διεκόπη η συνεργασία της Καλλιθέας με τον Αντώνη Χρύση, ένα μήνα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Η νεοφώτιστη ομάδα της Ρόδου «έχασε» ένα από τα «γερά χαρτιά» της καθώς προέκυψε, στη μέχρι τώρα προετοιμασία, πρόβλημα στη «χημεία» του ρόστερ και συγκεκριμένα στο μοντέλο παιχνιδιού που είχε από την αρχή στο μυαλό του να εφαρμόσει ο προπονητής Σεραφείμ Θεοδοσίου.

Προκειμένου να βρει ο παίκτης άλλη ομάδα εγκαίρως για να συνεχίσει την καριέρα του αλλά και η ίδια η Καλλιθέα να έχει χρόνο είτε να καλύψει το κενό του με νέα προσθήκη είτε για να το καλύψει με λύση εκ των έσω, η συνεργασία λύθηκε άμεσα.

Πέραν τούτου, η Καλλιθέα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της, έχοντας μάλιστα ξεκινήσει και τα φιλικά της παιχνίδια. Το πρώτο «ξεμούδιασμα» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης κόντρα στη νεανική Γαλάζια Ακαδημία ενώ σήμερα, γύρω στις 19.30’, είναι προγραμματισμένο το φιλικό με το Διαγόρα. Την προσεχή Τετάρτη είναι πολύ πιθανό να γίνει κι ένα τρίτο φιλικό, αυτή τη φορά με αντίπαλο το Ροδίων Άθλησις.