Αποκαλυπτήρια για τον Ιάλυσο!

Μένουν ακόμα δύο εβδομάδες  προπονήσεων και προετοιμασίας για τον Ιάλυσο και όπως όλα δείχνουν, η φετινή ομάδα είναι ποιοτικά καλύτερη από την περυσινή.

Αν μάλιστα συναντήσει στους αγώνες πρωταθλήματος το περυσινό αγωνιστικό επίπεδο, τότε αυτόματα καθίσταται και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον 6ο Όμιλο.

 Όλα θα εξαρτηθούν βέβαια, από την κατάσταση που θα βρεθούν οι υπόλοιπες ομάδες του Ομίλου, που ουσιαστικά είναι άγνωστες, καθώς με αυτές αναμετράται φέτος για πρώτη φορά.

Ο Ιάλυσος πάντως αύριο το απόγευμα στις 17.00, έχει τη δυνατότητα να μετρήσει τις δυνάμεις του, κόντρα σε μια ομάδα που έχει κι αυτή τους ίδιους στόχους.

Θα αναμετρηθεί σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό με τον Διαγόρα κι ο Μάρκος Στεφανίδης θα έχει την δυνατότητα να κρατήσει όλες εκείνες τις ατέλειες και να τις διορθώσει με τους παίκτες του, στο χρονικό διάστημα που απομένει, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Για το αυριανό παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Διαγόρας.

Αυτή θα είναι προφανώς και η πρόβα τζενεράλε για τους «κυανέρυθρους», λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.