Ρόδος: Το φανάρι είναι πράσινο μόνο για... 4 δευτερόλεπτα

Για μόλις… 4 δευτερόλεπτα παραμένει πράσινο το φανάρι που βρίσκεται στο 13ο χλμ του δρόμου από Ρόδο προς Φαληράκι στο ύψος που κάποιος πρέπει να στρίψει αριστερά προς «Άγκυρα».

Όσοι διέρχονται από το σημείο, διαμαρτύρονται έντονα και υπογραμμίζουν ότι είναι ευτύχημα που μέχρι σήμερα δε θρηνήσαμε θύματα, καθώς είναι αδύνατο να εξυπηρετηθεί η τεράστια ουρά που σχηματίζεται με αποτέλεσμα να περνούν πολλοί όταν το φανάρι ανάψει ακόμα και κόκκινο.

Λόγω της μεγάλης κίνησης που γνωρίζει ο δρόμος η ουρά εκτείνεται σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, αφού η κανονική διάρκεια των 14 δευτερολέπτων έχει σταματήσει να ισχύει εδώ και περίπου ένα μήνα.

Πάντως συμπολίτης μας που επικοινώνησε με αρμόδιο υπάλληλο πληροφορήθηκε ότι θα πρέπει να δοθούν εντολές από το… αρμόδιο υπουργείο για να γίνει παρέμβαση στο φανάρι, καθώς έληξε η σύμβαση που υπήρχε με τον εργολάβο.

Δηλαδή δεν υπάρχει στον τόπο μας κάποιος με κοινό νου και ευαισθησία για να δώσει λύση στο πρόβλημα χωρίς να πρέπει να περιμένουμε το… υπουργείο; Αναρωτήθηκε!