Ιάλυσος: Αποφασίζει σήμερα για το ανδρικό

Συστάθηκε νέα διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΓΑΣ Ιάλυσος, με νέα πρόσωπα όπως ο Νίκος Αναστασάκης και ο Παναγιώτης Κουλούμπρης ενώ παρέμειναν οι Χρήστος Καλενδέρης, Μιχάλης Παπαγούρας, Στέργος Στεργάκης, Δημήτρης Λιαμής και ο γιατρός Γιώργος Ντέτσκας.

Διοικητικά στελεχωμένος πλέον ο Ιάλυσος, θα θέσει σήμερα επί τάπητος το θέμα συμμετοχής (κανονικά και όχι άνευ συναγωνισμού) της νεανικής του ομάδας στο πρωτάθλημα ανδρών, όπως απασχόλησε τη συνεδρίαση της Τοπικής Επιτροπής την περασμένη Πέμπτη.

«Το τμήμα μπάσκετ του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει τα μέλη της διοικούσας επιτροπής που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σκοπός της εννεαμελούς επιτροπής είναι η εξασφάλιση όλων αυτών των μέσων έτσι ώστε οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας να δουλέψουν απρόσκοπτα για τη βελτίωσή τους, με απώτερο στόχο η ομάδα της πόλης μας να βρίσκεται πάντα στον δρόμο των επιτυχιών.

Πρόεδρος: Χατζηνικήτας Μιχάλης

Μέλη: Αναστασάκης Νίκος, Αργυρίου Παύλος, Καλενδέρης Χρήστος, Κουλούμπρης Παναγιώτης, Λιαμής Δημήτρης, Ντέτσκας Γιώργος, Παπαγούρας Μιχάλης, Στεργάκης Στέργος» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.