ΑΟ Κολοσσός:  Άλλαξαν εικόνες,  απέκτησαν εμπειρίες

Έντονα αγωνιστικό αλλά και άκρως επιμορφωτικό ήταν το τελευταίο τριήμερο για την ομάδα παίδων του ΑΟ Κολοσσός, με αθλητές γεννηθέντες το 2003, που ταξίδεψε στην Αθήνα για μία σειρά από φιλικά παιχνίδια.

Οι νεαροί «θαλασσί» είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξουν εικόνες και να δουν διαφορετικά πράγματα από αυτά που έχουν συνηθίσει στη Ρόδο, διαφορετικό τρόπο δουλειάς από σωματεία με έμφαση στα «φυτώρια» και την ανάπτυξη του αθλήματος.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο Κολοσσός έπαιξε με το αντίστοιχο τμήμα των εκπαιδευτηρίων «Πλάτωνα». Αν και ήταν πίσω στο σκορ σε όλη τη διάρκεια, προσπάθησε να κάνει την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο, γνωρίζοντας τελικά την ήττα στις λεπτομέρειες με 62-58.

Χθες το απόγευμα, είχαν να «καταπολεμήσουν» και το δέος των αθλητικών εγκαταστάσεων αφού επισκέφθηκαν το ΟΑΚΑ, έδρα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, που έχουν ονομαστεί Τριπλή Κορώνα ή αλλιώς Triple Crown.

Ο παλιός αρχηγός του Κολοσσού, Γιώργος Καλαϊτζής, είναι πλέον υπεύθυνος των «πράσινων» ακαδημιών και ήταν παρών, προσφέροντας μάλιστα και μία μικρή ξενάγηση στους δαιδαλώδεις χώρους του ολυμπιακού σταδίου. Στο φιλικό δεν κρατήθηκε σκορ όμως η όλη επίσκεψη ήταν από μόνη της σπουδαία εμπειρία.

Η αποστολή των «θαλασσί» επιστρέφει σήμερα το βράδυ στη Ρόδο, μετά τη διεξαγωγή του τρίτου και τελευταίου φιλικού επί αθηναϊκού εδάφους. Ο Κολοσσός θα παίξει νωρίς το μεσημέρι στο «σαλούν» με την Ολυμπιάδα Παπάγου.