TUI: Η νέα "τρέλα" του foiling στο ξενοδοχείο Daidalos στην Κω

TUI: Η νέα "τρέλα" του foiling στο ξενοδοχείο Daidalos στην Κω

TUI: Η νέα "τρέλα" του foiling στο ξενοδοχείο Daidalos στην Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 226 ΦΟΡΕΣ

Μια συναρπαστική εμπειρία στη θάλασσα, που τείνει να γίνει η νέα μόδα στα θαλάσσια σπορ, θα προσφέρει η TUI σε τρία ξενοδοχεία της ROBINSON club, ανάμεσα στα οποία θα είναι και το Daidalos στην Κω, δίνοντας στους επισκέπτες τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σχετικά μαθήματα κατά τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία.

Πρόκειται για το Foiling ή Hydrofoil, το οποίο ανυψώνει σανίδες σερφ, αλλά ακόμα και σκάφη ή πλοία επάνω από την επιφάνεια του νερού.

Ο μηχανισμός του λειτουργεί με μια αεροτομή η οποία αναπτύσσει μια ισχυρή δύναμη πλευστότητας μέσα από τη ροή νερού και έτσι σηκώνει το αντικείμενο πάνω από αυτό.

Το foiling έχει αρχίσει να γίνει η μανία των πλουσίων στις διακοπές. Περιγράφεται ως ένας "συνδυασμός τακτικής ιστιοπλοΐας και αθλητικής δράσης υψηλής απόδοσης" και επιτρέπει στους ενθουσιώδεις λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, όπως οι ιδρυτές της Google, Larry Page και Sergey Brin, να φτάνουν επάνω από τα κύματα του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο στα 40 μίλια την ώρα!

Στα ξενοδοχεία όπου εισάγεται το θαλάσσιο σπορ οι επισκέπτες που είναι εξοικειωμένοι με το windsurfing μπορούν να γίνουν άριστοι στο foiling μέσα από εξειδικευμένα μαθήματα με επιπλέον χρέωση.

Ο Bernd Flessner, πρωταθλητής της Γερμανίας στο windsurfing 16 φορές, επισκέπτεται συχνά τα ROBINSON clubs και συνοδεύει τους επισκέπτες στις πρώτες τους προσπάθειες στο windsurfing και το foiling.

Η κράτηση για τα μαθήματα θα γίνεται στο ξενοδοχείο και κοστίζει 95 ευρώ την ώρα. Επιπλέον υπάρχει κόστος εξοπλισμού ύψους 40 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Ο Δήμος Κω συνεχίζει με έργα σε όλο το νησί - 363.151 € για οδοποιϊα 2.600 μέτρων, στην περιοχή «Βολκάνια» Κεφάλου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Αύξηση χρηματοδότησης της μελέτης για την κατασκευή διαχωριστικής νησίδας στην επαρχιακή οδό Κως-Αεροδρόμιο

Γιάννης Παππάς, για το Δικαστικό Μέγαρο Κω: «Η υπέροχη συμβολή όσων συνεργαστήκαμε, με σκοπό την υλοποίηση του έργου»

Γ. Παππάς: Αδιάκοπος αγώνας υπέρ των νησιωτών για τη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού, της υγείας

“Let’s do it Greece”: Καθαρισμός την Κυριακή στην παραλία της Καρδάμαινας

Κάθειρξη 9 ετών για την αρπαγή παιδιού

Έτοιμη η προμελέτη για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κω