Άρης: Τον Μάλλιο περιμένει ο ικανοποιημένος Σάββενας

Ουδόλως στεναχώρησε τον Γιώργο Σάββενα η ήττα του Άρη από τον Φοίβο με 2-0, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή στο γήπεδο της Κρεμαστής.

Η εδώ και λίγο καιρό σταθερή παρουσία στις προπονήσεις του Άρη ποδοσφαιριστών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα χρόνου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, αποτυπώθηκε στα τελευταία παιχνίδια της προετοιμασίας, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν ξεκάθαρα δείγματα των πραγματικών δυνατοτήτων τους, ενώ ιδιαίτερα ευχαριστημένος δηλώνει ο Γιώργος Σάββενας για την εξέλιξη και την παρουσία των νεαρών.

 Τα πράγματα για τον τεχνικό του Άρη θα γίνουν ακόμα καλύτερα, όταν ενταχθεί πλήρως στις προπονήσεις ο Κώστας Μάλλιος, ο οποίος δεσμεύεται από το πρόγραμμα της δουλειάς του και δεν είναι βέβαιο ότι θα καταφέρει να δώσει το παρών στο εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο την Κατταβιά.  

 Η προετοιμασία για το εν λόγω παιχνίδι θα ολοκληρωθεί στο γήπεδο Αρχαγγέλου, στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν αύριο μετά από διήμερο ρεπό.