Με χορηγό φανέλας η Δωδεκάνησος

Με την επωνυμία πολύ γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων πάνω στις μπλούζες των αθλητών για τις επίσημες αποστολές τους θα πορευτεί φέτος η Δωδεκάνησος, που βρήκε πολύ σημαντικό χορηγό στην προσπάθειά της να διατηρηθεί στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

«Οι τουριστικές επιχειρήσεις ESPERIA Group κοντά στην ομάδα μας.

Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, αφού υπάρχουν χορηγοί που στηρίζουν την πορεία της ομάδας μας. Όντας μέσα στις τρεις καλύτερες της Ελλάδας, θα προσπαθήσουμε και φέτος να φτάσουμε στην υψηλότερη θέση.

Η συνέχιση της προσπάθειάς μας, εκτός των παραπάνω, έγκειται και στο γεγονός του να γνωρίσουν το άθλημα όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Και όταν το γνωρίσουν, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το αγαπήσουν.

Τέτοια άτομα είναι και οι χορηγοί μας, όπου με ανιδιοτέλεια προσφέρουν στη ροδίτικη ομάδα, βοηθώντας τόσο το άθλημα όσο και την αναβάθμιση του αθλητισμού στον τόπο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον πρόεδρο Κάλλιστο Διακογεωργίου, το Δ.Σ. της ομάδας και τους παίκτες, στις τουριστικές επιχειρήσεις ESPERIA GROUP που αναδεικνύεται ο μέγας χορηγός της Γ.Σ. Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Αρχίζει η προετοιμασία
Αυτή την εβδομάδα η Δωδεκάνησος θα μπει στο παρκέ του Βενετοκλείου για να ξεκινήσει προπονήσεις εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Αθλητές και προπονητικό τιμ έχουν δώσει το πρώτο τους ραντεβού στις 19 Σεπτεμβρίου.