Μετρούν δυνάμεις εν όψει πρεμιέρας στον Ιάλυσο

Έτοιμος δείχνει ο Ιάλυσος για το πιο σημαντικό φιλικό προετοιμασίας. Στις 17.00 αντιμετωπίζει στο «Οικονομίδειο» της Ιαλυσού τον Διαγόρα, που κι αυτός διαθέτει δυνατό σύνολο με συγκεκριμένους στόχους.

Οι “ερυθροκίτρινοι” όλο αυτό το διάστημα, δεν σταμάτησαν να προπονούνται και να βελτιώνουν στοιχεία στο παιχνίδι τους, μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τα φιλικά που έχουν δώσει μέχρι τώρα.

Ο Μάρκος Στεφανίδης και οι συνεργάτες του ,έχουν προβεί μέχρι τώρα σε πολλές διορθωτικές κινήσεις, σε λάθη που προκύπτουν από τα φιλικά τεστ προετοιμασίας.
Το σημερινό είναι από κείνα που προσφέρονται για συμπεράσματα, δεκαπέντε μέρες πριν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο “γηραιός” του νησιού μας, είναι από τις ομάδες που άλλαξαν πολλά, έχει καινούργιους παίκτες, παρουσιάζεται μέχρι τώρα πολύ βελτιωμένος στο παιχνίδι του σε σχέση με περυσινές του εμφανίσεις και φυσικά έχει τον ίδιο στόχο με τον Ιάλυσο φέτος, χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του.

Ο Ιάλυσος από την πλευρά του είναι σίγουρα πιο δυνατός από πέρυσι, έχει σκοπό να παίξει και φέτος το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κατηγορία και μέσα από αυτού του είδους τις εμφανίσεις, να κατακτήσει τον τίτλο και…μπορεί να τα καταφέρει.

Οι παίκτες του Ιάλυσου γυμνάσθηκαν και χθες κανονικά . Προπονήθηκαν ξανά στο γήπεδο της Θολού, ενώ στο «Οικονομίδειο» θα μπουν οι παίκτες σήμερα για το τεστ προετοιμασίας και από αύριο για προπονήσεις.

Το παιχνίδι συνεπώς παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές, παρά τον φιλικό του χαρακτήρα. Ο κόουτς του Ιάλυσου έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του  πλην του Γιώργου Δελαπόρτα, ο οποίος όμως ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, σε μια προσπάθεια να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα, αν και ο ίδιος και οι προπονητές της ομάδας, δεν διακινδυνεύουν βιασύνη σε μια τέτοια περίπτωση.