Οι περιφερειακοί ετοιμάζουν πρόταση για τα μίνι

Το τουρνουά μίνι μπορεί να μην είναι καν πρωτάθλημα και φυσικά δεν είναι επίσημο, ωστόσο συγκεντρώνει το δίχως άλλο πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τα σωματεία, τους αθλητές και τους γονείς τους. Είναι, επίσης, δεδομένη η επιθυμία όλων να μην επαναληφθούν φαινόμενα ανάλογα με τα περσινά.

Στην προσπάθειά της να βελτιώσει το αναπτυξιακό της πρόγραμμα, η Τοπική Επιτροπή θα συνεργαστεί στενότερα με τους τρεις περιφερειακούς της προπονητές, Δημήτρη Τζομάκα, Γιώργο Χατζηκαλημέρη και Βενέτη Θωμίδη, προκειμένου να διοργανώσουν ένα τουρνουά με πιο ουσιαστικά οφέλη.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, οι τρεις περιφερειακοί έχουν ήδη θέσει επί τάπητος ιδέες για το σχεδιασμό ενός νέου και βελτιωμένου τουρνουά μίνι. Η πρότασή τους είναι ακόμη προς διαμόρφωση, καθώς συνεχώς προστίθενται ιδέες ή αφαιρούνται άλλες, όμως σύντομα θα κατατεθεί στη διοργανώτρια αρχή προς εξέταση και εν συνεχεία θα συζητηθεί εκτενώς με τα ίδια σωματεία.

Εφόσον η πρόταση των περιφερειακών πάρει την έγκριση των συμμετεχόντων, τότε θα ισχύσει κανονικά από φέτος.

Για το λόγο αυτό, οριστικές αποφάσεις για τα μίνι θα παρθούν στη συνάντηση της ΤΕ ΕΟΚ με τα σωματεία στις 25 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την κλήρωση των πρωταθλημάτων.