Παρουσίαση βιβλίου του καθηγητή Μανώλη Μελά

Παρουσίαση βιβλίου του καθηγητή Μανώλη Μελά

Παρουσίαση βιβλίου του καθηγητή Μανώλη Μελά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 155 ΦΟΡΕΣ

Την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή κ. Μανώλη Μελά «Στα ίχνη του παρελθόντος», στην κατάμεστη από κόσμο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κάσου «Νικόλαος Γ. Μαυρής».

Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση του Καρπαθιακού Κέντρου Έρευνας και Πολιτισμού και του Δήμου Κάσου, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς και τον Σύλλογο Νεολαίας Κάσου

Η εκδήλωση άρχισε με ένα καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κ. Γιάννη Φραγκούλη, που είχε και τον συντονισμό της παρουσίασης.

Στη συνέχεια, η Δήμαρχος Κάσου κ. Μαίρη Σορώτου Τσανάκη έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό, αναφέρθηκε στη σημασία της πραγματοποίησης πολιτιστικών συναντήσεων στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κάσου και ευχήθηκε στον αγαπητό συμπατριώτη μας Καρπαθιακής καταγωγής, συγγραφέα κ. Μανώλη Μελά να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο του.

Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Στα ίχνη του παρελθόντος» με ομιλητές τον τ. Έπαρχο Καρπάθου Κάσου κ. Μιχάλη Ερωτόκριτο, που αναφέρθηκε κυρίως στην αρχαία ιστορία της Κάσου και τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μανώλη Περσελή και βέβαια τον καθηγητή συγγραφέα κ. Μανώλη Μελά, ο οποίος και παρουσίασε εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό από τα αρχαιολογικά ευρήματα σε Κάσο και Κάρπαθο

Η εκδήλωση έκλεισε με επίλυση αποριών των προσκεκλημένων από τον συγγραφέα κ. Μανώλη Μελά, την οποία, μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους οι τ. Δήμαρχοι Κάσου κκ Γιώργος Παπαγεωργίου και Δημήτρης Ερωτόκριτος.

Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν ααναμνηστικές αφίσες που αφορούσαν στην εκδήλωση.

Διαβάστε ακόμη

Έναρξη εργασιών του έργου «Πλακοστρώσεις Η.Ν. Κάσου»

Ψήφισμα για την κάλυψη υγειονομικών αναγκών των κατοίκων της Κάσου

Δράσεις προληπτικής ιατρικής στην Η.Ν. Κάσο

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα στο Ευγενίδειο ίδρυμα για την Κασιώτικη Ναυτιλία

Τέσσερις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Ηρ.Ν. Κάσου

H Kάσος τιμά τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμά της

Κάσος: Το διήμερο εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του νησιού

Ανακοίνωση της παράταξης "Μαζί για την Κάσο" για τον αδόκητο θάνατο συμπολίτη τους