Άνοιξε η πλατφόρμα για τους  υποψήφιους Βουλευτές του ΚΙΝΑΛ

Το βιογραφικό τους θα πρέπει να υποβάλλουν όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι βουλευτές με το Κίνημα Αλλαγής.

Σε σχετική ανακοίνωση η νομαρχιακή επιτροπή Νοτίου συγκροτήματος Δωδεκανήσου αναφέρει τα εξής:
«Οι διαδικασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων μας, υπηρετούν το τρίπτυχο ΕΝΟΤΗΤΑ-ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ-ΑΝΑΝΕΩΣΗ.

Ο κύριος σκοπός μας είναι η επανασύνδεση του Κινήματος μας με τις ζωντανές, δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους εκατοντάδες άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα, τόσο μέσω των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν από τις κατά τόπους Ν.Ε. για την διαβίβαση των προτάσεων και αυτό – προτάσεων που κατατέθηκαν, αλλά και μέσω τής πλατφόρμας για την υποβολή βιογραφικών για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής στον σύνδεσμο https://psifodeltia.kinimaallagis.gr/, οι οποίες θα αξιολογηθούν από την αρμόδια Επιτροπή Ψηφοδελτίων, η οποία και θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις.

Η διαδικασία είναι και θα παραμείνει ανοιχτή, γιατί στόχος μας είναι το Κίνημα Αλλαγής να βρεθεί σε πλήρη διάταξη, όχι μόνο εκλογικής μάχης, αλλά έτοιμο να πρωταγωνιστήσει την επόμενη μέρα για την πολιτική σταθερότητα, την εθνική συνεννόηση και την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας.

Το κάλεσμα μας αφορά όλους αυτούς που επιθυμούν να γίνουν μέρος της Αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε στην Ελλάδα, για αυτό σήμερα δεν υπάρχουν δεδομένοι υποψήφιοι Βουλευτές ή Δήμαρχοί ή Περιφερειάρχες, πάρα μόνον άνθρωποι που θέλουν να δώσουμε μαζί, από την  πρώτη γραμμή, αυτήν την κρίσιμη πολιτική μάχη.

Γίνε και εσύ μέρος της προσπάθειας!
Υπόβαλε το βιογραφικό σου για τη συμμετοχή σου στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής στις επόμενες Εθνικές Εκλογές.

Οι αυτοπροτάσεις δεν θα δημοσιοποιηθούν και θα αξιολογηθούν από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
https://psifodeltia.kinimaallagis.gr/

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
Ν.Ε. Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ».