Δείχνει έτοιμος ο Ιάλυσος πριν την τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, μπήκε πλέον μετά το φιλικό με τον Διαγόρα ο Ιάλυσος.

Οι «ερυθροκίτρινοι» δεν οδήγησαν και σε χρήσιμα συμπεράσματα τον  Μάρκο Στεφανίδη, ο οποίος δεν περίμενε φυσικά «το φιλικό των νεύρων» για να τα βγάλει.

Ξέρει τους παίκτες του και την ομάδα του, αλλά και ποια είναι τα βασικά του… όπλα για να τα χρησιμοποιήσει. Από χθες με τους συνεργάτες του, ξεκίνησε και πάλι τις εντατικές προπονήσεις, με σκοπό να περάσει στο παιχνίδι της ομάδας του κάποια στοιχεία ακόμα, πριν να μπει  η ομάδα σε εβδομάδα πρωταθλήματος.

Ως γνωστόν ο Ιάλυσος υποδέχεται στο «Οικονομίδειο» την πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος τον Παλληνιακό κι αυτό που τον ενδιαφέρει απόλυτα, είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Πέρα από τις στιγμές έντασης και νεύρων στο φιλικό της Κυριακής, μπόρεσε κανείς να ξεχωρίσει στο αγωνιστικό  σκέλος, την πολύ καλή παρουσία των Μακρυδημήτρη, Σταυλά, Μισέλ αλλά και του Στεφανίδη.  

Μέχρι χθες δεν είχε ξεκαθαρίσει επίσης, αν τελικά ο Ιάλυσος μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, θα δώσει άλλο φιλικό παιχνίδι, για να μην πάει μόνο με προπονήσεις πλέον στο πρωτάθλημα.

Από πλευράς προβλημάτων, δεν υπάρχουν πλην αυτού του Γιώργου Δελαπόρτα, ο οποίος δεν  μπήκε ούτε και χθες σε κανονικούς ρυθμούς  κι όπως δείχνουν τα πράγματα, θα χάσει τις πρώτες αγωνιστικές του φετινού… μαραθωνίου.

Ειναι πάντως ο παίκτης, που και πάλι θα κάνει τη διαφορά όταν ολοκληρώσει την αποθεραπεία του κι ακολουθήσει τους ρυθμούς της ομάδας.