Αγώνας δρόμου για Ρίκκα στη Ρόδο

Πάνω στον Αντώνη Ρίκκα έχει πέσει το ιατρικό επιτελείο της Ρόδου, προκειμένου να τον βοηθήσει να ξεπεράσει έγκαιρα την άτυχη στιγμή που είχε στο φιλικό του Σαββάτου με τον Κλεόβουλο και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, στο πλαίσιο του οποίου τα «ελάφια» θα υποδεχθούν στο Δημοτικό Στάδιο τον ΑΕΡΑ.

 Ο πολύπειρος μέσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο, σήμερα θα κάνει νέα εξέταση και οι πάντες ελπίζουν πως θα επιβεβαιωθεί η αρχική εκτίμηση πως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό.

 Ως προς την εικόνα που παρουσίασε η Ρόδος στο τεστ με τον Κλεόβουλο, ο προπονητής Σάκης Δέδες μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος, καθώς η ομάδα του δημιούργησε πλήθος ευκαιριών, ενώ αντέδρασε ιδανικά όταν ισοφαρίστηκε από τους γηπεδούχους, εντείνοντας την πίεσή της και πετυχαίνοντας τα δύο τέρματα, τα οποία της εξασφάλισαν τη νίκη με 3-1.

Με δεδομένο πως την Κυριακή τα «ελάφια» πέρασαν το πρωινό τους στο γήπεδο, η χθεσινή μέρα αφιερώθηκε στην ξεκούρασή τους. Από σήμερα, το μυαλό των πάντων θα βρίσκεται στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.