Άρης Αρχαγγέλου: Δεν υπήρξε αντίο στον δρόμο τους

Το ωραιότερο δώρο στον Γιώργο Σάββενα και στους φίλους του Άρη έκανε η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» λίγες μέρες πριν από το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το «αντίο», που είπε ο Ανδρέας Χατζηλιόντας λίγο μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος, είναι σαν να μην ακούστηκε ποτέ, καθώς από χθες είναι και πάλι… κάτοικος Αρχαγγέλου!

Ο πολύπειρος ποιοτικός μέσος είχε αποφασίσει να συνεχίσει τη σταδιοδρομία του σε ομάδα εκτός Ρόδου, οι συνθήκες δεν τον ικανοποίησαν και μόλις στο τηλέφωνό του σχηματίστηκε ο κωδικός της Αρχαγγέλου, δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά, καθώς παρότι φόρεσε τη φανέλα του Άρη για μόλις μία χρονιά, οι συναισθηματικοί δεσμοί που ανέπτυξε ήταν τόσο ισχυροί, που είπε αμέσως το «ναι».

Ο Ανδρέας Χατζηλιόντας πέρασε το καλοκαίρι του προπονούμενος, η φυσική κατάστασή του βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο και το περιβάλλον απόλυτα γνώριμο, συνεπώς δεν θα χρειαστεί παρά μόνο ελάχιστο χρόνο προσαρμογής.

«Διαζύγιο» με Παλάζη
Στον αντίποδα της επιστροφής του Ανδρέα Χατζηλιόντα, η χθεσινή μέρα έφερε και μία αποχώρηση. Ο Τάσος Παλάζης, ο οποίος αποκτήθηκε στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου, δεν πρόκειται να συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους», για προσωπικούς λόγους.      

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο την Κατταβιά θα ολοκληρωθεί στο γήπεδο του Αρχαγγέλου (ο ψεκασμός που χρειάστηκε να γίνει στον αγωνιστικό χώρο ανάγκασε την ομάδα να «μετακομίσει» στα Μάσσαρι και στη Μαλώνα), ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχει να διαχειριστεί ο Γιώργος Σάββενας και οι πάντες ελπίζουν σε μία καλή αρχή.