Βγήκαν οι πέντε αρχηγοί στον Ιάλυσο

Στον Ιάλυσο εξελέγησαν οι πέντε αρχηγοί της ομάδας, που έχουν σημαντική ευθύνη μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Ουσιαστικά είναι και οι πέντε έμπειροι και μπορούν να ανταπεξέλθουν των όποιων δύσκολων και προβληματικών συνθηκών παρουσιαστούν. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του ΓΑΣ Ιάλυσος αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ  ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει ότι για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά οι αρχηγοί της ομάδας μας είναι οι : Αρχοντούλης Γιάννης ,Δελαπόρτας Γιώργος, Μακρυδημήτρης Διονύσης, Ρεκλείτης Βαγγέλης και Σταυλάς Δημήτρης.

Η  ευθύνη τους εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων είναι σημαντική ώστε να επιτευχθούν οι  στόχοι της ομάδας μας. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Στο αγωνιστικό κομμάτι πλέον, ο Μάρκος Στεφανίδης εξακολουθεί τις εντατικές προπονήσεις με τους παίκτες του, αλλά καθώς πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, το βάρος πέφτει πια στην τακτική που θα ακολουθούν οι «ερυθροκίτρινοι».

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΑΛΥΣΟΥ –SEMIRAMIS HOTEL
Στο μεταξύ με μια νέα ανακοίνωση η Διοίκηση Χατζηνικήτα προανήγγειλε την έναρξη της συνεργασίας με το Ξενοδοχείο ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ: «Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη έναρξη της συνεργασίας με την επιχείρηση «SEMIRAMIS CITY HOTEL».

 

Ο Γιάννης Αρχοντούλης είναι ενας από τους πέντε αρχηγούς του Ιάλυσου
Ο Γιάννης Αρχοντούλης είναι ενας από τους πέντε αρχηγούς του Ιάλυσου