Διαγόρας Βατίου: Όπου οι δυσκολίες, εκεί και το πείσμα

 Αν η κληρωτίδα έδινε τη δυνατότητα επιλογής, ο Γιάννης Καμπούρης προφανώς και δεν θα διάλεγε τον ενισχυμένο και ποιοτικό Απόλλωνα Καλυθιών, για να δώσει ο Διαγόρας Βατίου το πρώτο επίσημο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα, έστω και μέσα στο δικό του «σπίτι».

Ειδικά από τη στιγμή που θα του λείψουν δύο βασικά στελέχη, όπως ο Γιάννης Έλληνας και ο Βασίλης Ζερβός (πρώτος «κουβαλάει» από πέρσι ποινή δύο αγωνιστικών αποκλεισμού και ο δεύτερος της παρέας των απόντων βρίσκεται εκτός Ελλάδος, σε επαγγελματικό συνέδριο).

 Πέραν πάσης αμφιβολίας, δύσκολη η αποστολή, ταυτόχρονα όμως και πολύ ισχυρότερο το κίνητρο των «κυανέρυθρων», οι οποίοι μετράνε αντίστροφα όντας αισιόδοξοι και ήρεμοι, καθώς η αλήθεια είναι πως κόντρα σε ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους έχουν ασυγκρίτως περισσότερα να κερδίσουν παρά να χάσουν.

 Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» το Τσαΐρι και ο Γιάννης Καμπούρης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τόσο του Βαγγέλη Καραγιάννη, ο οποίος αποθεραπεύτηκε μετά τον μικροτραυματισμό του στο τελευταίο φιλικό με τον ΑΕΡΑ, όσο και του νεαρού μεσοαμυντικού Σάββα Κουλούμπρη.

Η υπόθεση της μεταγραφής του αθλητή, ο οποίος φορούσε πέρσι τη φανέλα της Χάλκης, έκλεισε και τυπικά.