Σάββατο στην Πάτρα ο Φοίβος

Σάββατο τελικά θα αγωνισθεί ο Φοίβος στην Πάτρα, όπου στις 29 Σεπτεμβρίου στο άνοιγμα της αυλαίας του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, θα φιλοξενηθεί από τον Πανμοβριακό.

Εκτός απροόπτου το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14,45, ώστε η ομάδα του νησιού μας να προλάβει να επιστρέψει στη… βάση της το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ο Σάββας Ορφανίδης, ωστόσο, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με ποδοσφαιριστή του, καθώς και ο Άλμπαν Τερζίου που ταλαιπωρούταν με τράβηγμα, από τη Δευτέρα βρίσκεται στη διάθεσή του.

Μάλιστα ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» έχει χαλαρώσει τους ρυθμούς αφού πλέον η ομάδα μπαίνει σε τροχιά πρωταθλήματος και οι παίκτες θα πρέπει να αισθάνονται πιο «ελαφριοί».

Μουσική βραδιά με Κονιτόπουλο
Ακόμη μία μουσική βραδιά διοργανώνει η ομάδα του Φοίβου προς ενίσχυση του ταμείου της.

Μεθαύριο Σάββατο στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Κρεμαστής με καλεσμένο τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, υπόσχεται μια μαγευτική βραδιά σ’ όσους αποφασίσουν να τιμήσουν το σύλλογο με την παρουσία τους. Να σημειωθεί πως η εκδήλωση γίνεται και με τη συνεργασία της ομάδας του Νηρέα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Φοίβου:
«Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Κρεμαστής, ο Φοίβος και ο Α.Σ. Νηρέας, διοργανώνουν μουσική βραδιά με τον Κονιτόπουλο και την παρέα του. Σας περιμένουμε όλους για μια υπέροχη βραδιά σε νησιώτικους ρυθμούς».