Διπλή χαρά πήραν στη Δήμητρα

 Έξοχη εμφάνιση πραγματοποίησε η Δήμητρα και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της, στο πλαίσιο του οποίου επιβλήθηκε χθες, στο γήπεδο της Παστίδας, του Ακουσίλαου με το εντυπωσιακό 6-1.

 Παρότι είχε στη διάθεσή του μόλις δεκατρείς ποδοσφαιριστές και συνεχίζει να προβληματίζεται από την αδυναμία ουκ ολίγων ποδοσφαιριστών να ανταποκριθούν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών, στις απαιτήσεις της προετοιμασίας, ο Σάββας Καραβόλιας έχει κάθε λόγο να περιμένει φέτος κάτι καλό, καθώς τόσο στον αγώνα με τον Ευκλή, όσο και στον χθεσινός, η ομάδα της Δαματριάς έδειξε δυνατότητες. 

 Για την ιστορία, από δύο τέρματα σημείωσαν οι Κωστιού και Αμοιρόπουλος κι από ένα πρόσθεσαν οι Παπάς και Κυριαζάκος.

 Όσο για τον Ακουσίλαο (είχε κι αυτός σημαντικές απουσίες), που βρέθηκε σε κακό απόγευμα υποχρεώνοντας τον Κώστα Ζουρούδη να «τρίξει» τα δόντια, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του που βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα ήταν ο νεαρός Σάββας (έκανε το 1-1).

 Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Δήμητρα : Ζώης, Καστρινάκης, Πηδιάκης Γ., Κυριαζάκος, Θεουλάκης, Συμεωνίδης, Ουζουνίδης, Παπάς, Καβουκλής,  Αμοιρόπουλος, Κωστιού

Έπαιξαν και οι Πηδιάκης Ε. και Γιαννακάκης

 Ακουσίλαος:   Καρανικόλας, Χριστοδούλου, Κουτσουμπάρης, Κρητικός, Κοκκάρης, Ζουρούδης, Παστός, Ατσίδης, Σαράντης, Σάββας, Ραφτόπουλος

Έπαιξαν και οι Μαριτσενός, Μπαλής, Καραμολέγκος, Ράκας, Αρφαράς, Θεοδοσίου και Τσουβαλάς

 Στο πλαίσιο των επόμενων φιλικών αγώνων που τους περιμένουν το Σάββατο, η Δήμητρα θα παίξει στην Παστίδα με τον τοπικό Αστέρα, ενώ ο Ακουσίλαος θα αντιμετωπίσει τη Χάλκη στο δικό της γήπεδο.

Εξελίξεις στο γηπεδικό

  Εν τω μεταξύ, με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο συναντήθηκαν χθες, στο γραφείο του πρώτου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δαματριάς, Μιχάλης Πηδιάκης, καθώς και ο πρόεδρος της Δήμητρας, Σταύρος Πηδιάκης, παρουσία του προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Φιλήμονα Ζαννετίδη.

  Στο ραντεβού συζητήθηκε το αίτημα για την τοποθέτηση, στο γήπεδο της Δαματριάς, συνθετικού τάπητα, καθώς και για την εγκατάσταση συστήματος ηλεκτροφωτισμού.

 Ο κ. Χατζημάρκος δεσμεύτηκε να εντάξει άμεσα στο έργο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας, εξασφαλίζοντας τους απαιτούμενους πόρους για τη χρηματοδότησή του.

 Γλέντι στη Δαματριά

  Λαϊκό γλέντι με τους καλλιτέχνες Γιάννη Κλαδάκη, Θεοδόση Περσελή και Γιάννη Λεντάκη, διοργανώνει η Δήμητρα την προσεχή Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, στη Δαματριά.