Αγάπη για τη Ρόδο, σεβασμός στους… φίλους αντίπαλους

Μήνυμα αγάπης στην αγαπημένη ομάδας τους, αλλά και σεβασμού σε όλες τις άλλες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Ρόδος στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, όπως και στους φιλάθλους τους, στέλνουν, με ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της «Κακιάς Σκάλας».

Αναλυτικά:    
«Με αφορμή την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Σ.Φ.Ρ. “Κακιά Σκάλα” εύχεται καλό πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες, με υγεία και… καλά μυαλά σε παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.

Ως οπαδοί της Ρόδου και ως μέλη του ιστορικού συνδέσμου της Κακιάς Σκάλας, σεβόμαστε την κάθε ομάδα του νησιού με την οποία θα βρεθούμε αντιμέτωποι φέτος, αλλά και τους φιλάθλους της, με τους οποίους θα είμαστε αντίπαλοι μονάχα για 90 λεπτά. Άλλωστε, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και με κανέναν.

Όπως έχει αποδείξει και η ιστορία, το μεγαλείο της Ρόδου είναι τέτοιο, ώστε να μπορεί να συσπειρώσει όχι μόνο ολόκληρο το νησί, αλλά και ολόκληρη τη Δωδεκάνησο.

Ας μην ξεχνάμε πως τόσο στο μακρινό, όσο και στο κοντινό παρελθόν, όλοι μας έχουμε βρεθεί στο ίδιο γήπεδο και στην ίδια κερκίδα.

Και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξαναβρεθούμε, θα πανηγυρίσουμε, θα κλάψουμε και θα τραγουδήσουμε ξανά μαζί για τη μία αγάπη μας, για τη μία αυτή ομάδα που μπορεί να μας ενώσει κάτω από το σήμα και τα χρώματά της.

Κλείνοντας και όσον αφορά στα του Συλλόγου μας, μοναδική μας ευχή είναι να αποδειχθεί το πέρασμα της ομάδας μας από το τοπικό πρωτάθλημα τόσο σύντομο όσο προσδοκούμε και όσο της αρμόζει. Καλή αρχή Ελαφάρα μας!»

Δύσκολα ο Ρίκκα, εκτός ο Λαζάρου
Στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου συνέχισαν χθες την προετοιμασίας τους οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΑΕΡΑ.
Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Αντώνης Ρίκκα στο γαστροκνήμιο δεν είναι μεν σοβαρό, ωστόσο δεν του επέτρεψε να προπονηθεί ούτε χθες.

Ο έμπειρος μέσος κάνει θεραπείες και οι πιθανότητες να τον χρησιμοποιήσει ο Σάκης Δέδες στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς είναι λιγοστές, ενώ εκτός δεκαοκτάδας θα μείνει ο αμυντικός Αντώνης Λαζάρου, ο οποίος ντύθηκε στα χακί και διαθέσιμος θα είναι ξανά από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Με προπόνηση θα κυλήσει τόσο η σημερινή μέρα, όσο και η αυριανή, οπότε και θα ανακοινωθεί η σύνθεση της αποστολής για τον αγώνα του Σαββάτου.
Λίγες ώρες πριν από την έναρξή του, τα «ελάφια» θα συγκεντρωθούν σε εστιατόριο της πόλης, προκειμένου να γευματίσουν.