«Ροδίων» αντιμέτωπος με Φοίνικα Σύρου το Σάββατο

Είναι η πρώτη φορά που ομάδα της μεγάλης Κατηγορίας του βόλεϊ, θα έρθει στο νησί μας για φιλικό παιχνίδι. Οι άνθρωποι, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες του Φοίνικα Σύρου, συμφώνησαν σε όλα στην πρόταση της Ροδίτικης ομάδας, για φιλικό προετοιμασίας το ερχόμενο  Σάββατο στις 18.30.

Όπως έγινε γνωστό κι αφού υπάρχει ο χρόνος, όσοι από τους φίλους της ομάδας θα πάνε στο γήπεδο, θα παρακολουθήσουν όμορφο βόλεϊ τριών και πλέον σετ , αφού αυτός είναι αγώνας προετοιμασίας.

Τόσο το «Ροδίων» όσο και ο Φοίνικας, θα αγωνισθούν με όλα τα επίλεκτα στελέχη τους. Με την Ροδίτικη ομάδα λογικά, πέρα από τους Σακόγλου, Σαρεϊκέσογλου, Θεοδόση και Οικονόμου θα είναι παρών και ο Μαυροβουνιώτης που έρχεται στο νησί μας αύριο, αλλά το πιο πιθανόν είναι να μην αγωνισθεί, καθώς δεν έχει προπονηθεί ακόμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Γκολίτσης θα έχει την ευκαιρία να δει αφ ενός αγωνιζόμενους όλους τους παίκτες του και αφ ετέρου να δοκιμάσει τακτικές στο παρκέ, που ενδέχεται να χρησιμοποιήσει στο πρωτάθλημα.

Σε ότι αφορά τον κόσμο που θα θελήσει να δει βόλεϊ ανώτερου επιπέδου, η είσοδος θα είναι ελεύθερη .