«Δαίμονας» από τα παλιά ξανά στη «μηχανή» της!

«Δαίμονας» από τα παλιά ξανά στη «μηχανή» της!

«Δαίμονας» από τα παλιά ξανά στη «μηχανή» της!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 340 ΦΟΡΕΣ

Για τη μεγάλη επιστροφή του Χρήστου Αμανατίδη ετοιμάζεται η Ρόδος. Ευχές στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Δωδεκανήσου και μία μεγάλη υπόσχεση στον κόσμο της δίνει η διοίκηση

Ποιοι από τους φίλους της Ρόδου δεν έχουν κρατήσει στο μυαλό τους την εικόνα ενός «αέρινου» και «φονικού» Χρήστου Αμανατίδη και δεν έχουν σκεφτεί, πόσο πολύ θα μπορούσε να βοηθήσει τη φετινή προσπάθεια των «ελαφιών» να επιστρέψουν στις εθνικές κατηγορίες; Ε, δεν θα αργήσει ο καιρός που η περιέργειά τους θα ικανοποιηθεί!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται από αύριο Σάββατο στο νησί, προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις των «ελαφιών» και να προστεθεί στις επιλογές του Σάκη Δέδε, μόλις μπει στο πνεύμα της ομάδας και βρει ρυθμό.
Οι ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Χρήστος Αμανατίδης, επιβεβαίωσαν πως είναι «ταύρος» , η φυσική κατάστασή του βρίσκεται σε καλό επίπεδο και δεν μένει παρά να κάνει ένα τελευταίο βήμα προς την ολική επαναφορά.

Εν τω μεταξύ, στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου θα ολοκληρώσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου την προετοιμασία τους για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ.
Στη 18άδα που θα αποφασίσει ο Σάκης Δέδες δύσκολα θα εμφανιστεί το όνομα του Αντώνη Ρίκκα, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και αναμένεται να προφυλαχθεί, ενώ εκτός θα μείνει ο στρατευμένος Αντώνης Λαζάρου.

Υπενθυμίζεται, πως το αυριανό ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών, με τη Ρόδο να εκτίει τη μία αγωνιστική ποινής που της επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα γεγονότα του περσινού αγώνα με τον Εθνικό.

Οι ευχές της διοίκησης
Ανακοίνωση, μέσα από την οποία εύχεται σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα και υπόσχεται στον κόσμο της δικής της να κάνει το παν, ώστε η φετινή προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία, εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου. Αναλυτικά:

«Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου Blue Star Ferries, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές, εύχονται σε όλους τους παράγοντες, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους των άλλων ομάδων που θα συναγωνιστούν φέτος με την δική μας, καλή δύναμη και καλό πρωτάθλημα, πάντα μέσα σε φίλαθλο πνεύμα, για το καλό του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Ιδιαίτερα στους φιλάθλους της αγαπημένης μας Ρόδου, που τα τελευταία χρόνια δοκιμάστηκαν και λαχταρούν να ξαναδούν την ομάδα της καρδιάς τους να επιστρέφει στη θέση που επιτάσσει η ιστορία της, ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο, δίνοντας από την πλευρά μας την υπόσχεση πως στο τέλος της απρόσμενης παρένθεσης στην οποία αναγκάστηκε ο σύλλογος, η Ρόδος μας θα βρεθεί σε δρόμους που της αρμόζουν, έτοιμη να εκπροσωπήσει επάξια το ποδόσφαιρο του τόπου μας σε όλη την Ελλάδα. Οι στόχοι μας είναι μεγάλοι, για τους στόχους όλων, αγωνιζόμαστε!
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά…».

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας