Το μυστήριο του Ποσειδώνα Καρπάθου

Με… τεστ αυτογνωσίας μοιάζει για τον Ποσειδώνα Καρπάθου το αυριανό πρώτο παιχνίδι του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, στο πλαίσιο του οποίου θα υποδεχθεί, στον γήπεδο των Πηγαδίων, τον Διγενή.

 Η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά περιμένει την πρεμιέρα με ενθουσιασμό, έχει αποθέματα αυτοπεποίθησης από την περσινή έξοχη πορεία της και μπορεί να υπολογίζει στη δυναμική στήριξη των φιλάθλων της. Αυτό που δεν έχει, ελέω γεωγραφίας, είναι μία αξιόπιστη εικόνα για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται έναντι του ανταγωνισμού, όπως και ρυθμό.

 Ο Ποσειδώνας δεν είχε τη δυνατότητα να δώσει, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, ούτε ένα φιλικό παιχνίδι κι αν υπάρχει κάτι που «πονοκεφαλιάζει» τους ανθρώπους του ενόψει πρεμιέρας, είναι αυτό.

 Ο προπονητής των Καρπάθιων δεν θα έχει αύριο στη διάθεσή του τους τραυματίες Καζιλιέρη και Κούτολο, μπορεί όμως να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των υπόλοιπων, ακόμα και του επιθετικού Λευτέρη Δράκου.

Οικοδεσπότες του τελικού του κυπέλλου

  Την υλοποίηση των δεσμεύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την εγκατάσταση συστήματος ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο της ομάδας περιμένουν οι άνθρωποι του Ποσειδώνα, προκειμένου να επαναφέρουν το αίτημά τους για τη διοργάνωση, στην Κάρπαθο, του τελικού του κυπέλλου Δωδεκανήσου, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού.