Σπουδαίο φιλικό για το Ροδίων Άθλησις σήμερα

Υψηλού επιπέδου φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, δίνει σήμερα στις 18.30 στις εγκαταστάσεις του το «Ροδίων Άθλησις». Σ’ ένα ματς πολλών σετ, όπως έχει συμφωνηθεί και από τις δυο ομάδες, θα αντιμετωπίσει το Φοίνικα Σύρου. Η Ροδίτικη ομάδα από την πλευρά της, δεν έχει πολλές μέρες που ξεκίνησε την προετοιμασία της, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον Σπύρο Γκολίτση, να μετρήσει δυνάμεις, να τσεκάρει λάθη και ελλείψεις και να προσπαθήσει να τα διορθώσει μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α2. 

Τη σημερινή συνάντηση αναμένεται να παρακολουθήσει πολύς κόσμος. Ο  κόουτς του «Ροδίων» θα έχει στη διάθεσή του:
-Τους πασαδόρους Νίκο Μακρή, Ηλία Θεοδόση 
-Τους ακραίους Μιχάλη Σαρικεϊσογλου, Τάσο Παππά, Ναπολέοντα Οικονόμου  
-Τους κεντρικούς Χρήστο Μοσχού, Βασίλη Προδρομίδη, Μιχάλη Γεράκη
-Τους διαγώνιους Χάρη Σακόγλου, Πασχάλη Ποτολίδη, Αργύρη Μαυροβουνιώτη 
-Τους λίμπερο Νίκο Αρβανίτη, Μάνο Κοκκολάκη, Κυριάκο Μαυράκη 
Βέβαια ο Μαυροβουνιώτης είναι ανέτοιμος ακόμα και είναι άγνωστο αν θα του δοθεί από την τεχνική ηγεσία, χρόνος συμμετοχής.

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 
Η Διοίκηση του  «Ροδίων Άθλησις», ανακοίνωσε χθες μια ακόμα σημαντική συνεργασία. Σύναψε συμφωνία με τα καταστήματα υγρών καυσίμων του Μιχάλη Λυριστή. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει: 
«Η Διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ  άθλησις»  καλωσορίζει στην οικογένεια του σωματείου  τα καταστήματα υγρών καυσίμων ΕΚΟ του κ. Μιχάλη Λυριστή  σε Αφάντου και Ψίνθο. Η τοπική επιχείρηση, θα αποτελεί τη νέα αθλητική περίοδο έναν από τους βασικούς υποστηρικτές του τμήματος βόλεϊ.
Ευχαριστούμε θερμά τον  κ. Λυριστή για τη στήριξη στην προσπάθειά μας και του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική επιτυχία».