Ιάλυσος: Σε αγωνιστικούς  ρυθμούς ο Δελαπόρτας

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που παίρνει από την προετοιμασία της ομάδας του ο τεχνικός του Ιάλυσου, Μάρκος Στεφανίδης, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής την Κυριακή 30η Σεπτεμβρίου, που φέρνει  στο «Οικονομίδειο» την ομάδα της Παλλήνης.

Οι «ερυθροκίτρινοι» φυσικά έχουν στόχο το καλό ποδόσφαιρο και την νίκη, που θα τονώσει ηθικό και ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ιάλυσος αποδεδειγμένα και με εικόνα βγαλμένη από δύσκολα φιλικά παιχνίδια, διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και φέτος και για πολλούς είναι καλύτερος από πέρυσι. Φυσικά δεν έχει τους ίδιους αντιπάλους με την περυσινή περίοδο, αφού βρίσκεται  πλέον σε άλλο Όμιλο κι είναι νωρίς να σκέφτεται κανείς οτιδήποτε.

Ο Μάρκος Στεφανίδης  είδε με χαρά τον Γιώργο Δελαπόρτα, να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς. Βέβαια δεν είναι στην κατάσταση που πρέπει, αφού έχασε αρκετές προπονήσεις, αλλά όταν θα είναι έτοιμος, σίγουρα η προσθήκη του στο παιχνίδι της ομάδας, θα προσδώσει ακόμα περισσότερη δύναμη στην επιθετική λειτουργία του Ιάλυσου.

Αντίθετα με τον Δελαπόρτα, ο κόουτς του Ιάλυσου την πρώτη αγωνιστική κόντρα στην ομάδα της  Παλλήνης  θα στερηθεί των υπηρεσιών του Περικλή Βελλίνη, ο οποίος αγωνιζόμενος πέρυσι στον Διαγόρα, οφείλει  μια αγωνιστική ποινής  την οποία θα εκτίσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι παίκτες  του Ιάλυσου θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους και σήμερα σε εντατικούς ρυθμούς,  με το βάρος να πέφτει στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων.