Διαγόρας: Τρέχει ο Μπουρλάκης, «ανεβαίνει» ο Λέουκα

Ο Διαγόρας έχει περάσει πλέον σε στάδιο βελτίωσης των λαθών στην τακτική του και το παιχνίδι του.

Βέβαια στις προπονήσεις εξακολουθούν οι ίδιοι εντατικοί  ρυθμοί σε μια προσπάθεια να κρατηθεί ψηλά το αγωνιστικό επίπεδο των παικτών του καθώς, εχει υψηλούς στόχους και σε καμία περίπτωση ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του, δεν θέλουν τη χαλάρωση τους.

Και χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση, με ενδυνάμωση και το απόγευμα δουλειά πολλή στο βοηθητικό.

Ενθαρρυντικό ήταν για την τεχνική ηγεσία, πως χθες  ξεκίνησε να τρέχει ο Γιάννης Μπουρλάκης, ο οποίος θα ανεβάσει σιγά σιγά τους ρυθμούς του κι ελπίζεται πως θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

Παράλληλα ανεβάζει στροφές συνεχώς και μπαίνει στο κλίμα της ομάδας  ο Πέτρου Λέουκα, ο οποίος δείχνει πως θα βοηθήσει πολύ τον Διαγόρα στην φετινή προσπάθεια;.

Το σημερινό πρόγραμμα είχε μία μόνο προπόνηση το πρωί, καθώς το απόγευμα αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο η ομάδα της Ρόδου στην πρεμιέρα της Α' Κατηγορίας.

Αύριο Κυριακή στον ίδιο χώρο, όπως άλλωστε έχει προαναγγελθεί, θα γίνει οικογενειακό διπλό, με τον Νίκο Παντέλη να περιμένει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, πριν μπει η ομάδα σε εβδομάδα πρωταθλήματος.