«Πάνοπλος» και με μάτι που γυαλίζει ο Άρης

«Πάνοπλος», καθώς στη διάθεση του Γιώργου Σάββενα θα βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντες Ανδρέας Χατζηλιόντας και Βασίλης Δημουλάς, καθώς και ο Κώστας Μάλλιος, ο οποίος εντάχθηκε πλήρως στο πρόγραμμα της ομάδας, θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Κατταβιά.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου θέλουν να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα, ποντάρουν στην ποιότητά τους και στο καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, στον ενθουσιασμό του κόσμου τους που αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο πλευρό τους,  όπως και στην έστω και ατελή εικόνα που έχουν για τη σημερινή αντίπαλό τους, την οποία αντιμετώπισαν πριν από λίγο καιρό σε φιλικό παιχνίδι.

Χαρά για Χατζηλιόντα, ευχαριστίες και ευχές
Την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα επισημοποίησε η διοίκηση του Άρη, οι οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της σε σωματεία που διευκόλυναν την ομάδα με την παραχώρηση του γηπέδου και μαζί τις ευχές της για μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά:

«Ο Γ.Φ.Σ. Άρης Αρχαγγέλου ανακοινώνει την επιστροφή του Ανδρέα Χατζηλιόντα στην ομάδα μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας ποδοσφαιριστής με το ήθος και την ποιότητα του Ανδρέα θα αγωνιστεί για ακόμα μια σεζόν με τα «κιτρινόμαυρα». Του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου να είναι υγιείς και να απολαύσουν το παιχνίδι. Ελπίζουμε πρωταγωνιστές να είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και να παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα χωρίς παρατράγουδα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Εθνικό Αρχίπολης, τον Αστέρα Μασσάρων και τον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας που μας παραχώρησαν τα γήπεδα τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όταν ο αγωνιστικός χώρος του δικού μας γηπέδου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Υποσχόμαστε πως στο μέλλον θα ανταποδώσουμε.

Τέλος, εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια της Α.Ε. Κως για το χαμό του αθλητή Άλεξ Μπορογκίνα. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».