Διαγόρας Βατίου: Αφήνει την πίεση για το φαβορί

Διαγόρας Βατίου: Αφήνει την πίεση για το φαβορί

Διαγόρας Βατίου: Αφήνει την πίεση για το φαβορί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 113 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς άγχος και αποφασισμένος να παλέψει σκληρά για το θετικό αποτέλεσμα, θα υποδεχθεί σήμερα ο Διαγόρας Βατίου τον Απόλλωνα Καλυθιών. Οι Έλληνας και Ζερβός θα απουσιάσουν από το πρώτο επίσημο ραντεβού της ομάδας του Γιάννη Καμπούρη

Τα φαβορί είναι κατά κανόνα αυτά που κουβαλούν στις πλάτες τους το άγχος της επιβεβαίωσης και των επιπτώσεων μίας ενδεχόμενης αποτυχίας και αν μη τι άλλο, τέτοιο ο Διαγόρας Βατίου έχει την άνεση να το αφήσει, στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι του με τον Απόλλωνα Καλυθιών, στα αποδυτήριά του.

Αν δεν τα καταφέρει, ουδείς θα το πάρει κατάκαρδα, καθώς υποδέχεται μία από τις ομάδες που βλέπουν ψηλά και έχουν την ποιότητα να το υποστηρίξουν. Αν πάλι ξεκινήσει με το δεξί, θα έχει κάνει μία καταπληκτική αρχή, η οποία θα τον γεμίσει με ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο μία ομάδα η οποία είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ήταν το λακωνικό σχόλιο του προπονητή των «κυανέρυθρων» Γιάννη Καμπούρη, ο οποίος δεν υπολογίζει σήμερα στις υπηρεσίες του τιμωρημένου από πέρσι Γιάννη Έλληνα (εκτίει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές που χρωστάει), καθώς και του Βασίλη Ζερβού, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους