Διαγόρας Βατίου: Αφήνει την πίεση για το φαβορί

Τα φαβορί είναι κατά κανόνα αυτά που κουβαλούν στις πλάτες τους το άγχος της επιβεβαίωσης και των επιπτώσεων μίας ενδεχόμενης αποτυχίας και αν μη  τι άλλο, τέτοιο ο Διαγόρας Βατίου έχει την άνεση να το αφήσει, στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι του με τον Απόλλωνα Καλυθιών, στα αποδυτήριά του. 

Αν δεν τα καταφέρει, ουδείς θα το πάρει κατάκαρδα, καθώς υποδέχεται μία από τις ομάδες που βλέπουν ψηλά και έχουν την ποιότητα να το υποστηρίξουν. Αν πάλι ξεκινήσει με το δεξί, θα έχει κάνει μία καταπληκτική αρχή, η οποία θα τον γεμίσει με ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο μία ομάδα η οποία είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ήταν το λακωνικό σχόλιο του προπονητή των «κυανέρυθρων» Γιάννη Καμπούρη, ο οποίος δεν υπολογίζει σήμερα στις υπηρεσίες του τιμωρημένου από πέρσι Γιάννη Έλληνα (εκτίει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές που χρωστάει), καθώς και του Βασίλη Ζερβού, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό.